Aan Taofel Beej de GerdeneerGeniet van een culinair streekmenu
op een bijzondere locatie

Een bijzondere en gezellige avond uit eten in een niet alledaagse omgeving waarbij je geniet van ingrediënten van dichtbij. Bereid door een enthousiast team bestaande uit bekende chef-koks, een banketbakker en een ijsmaker uit de regio. Dat is Aan Taofel beej De Gerdeneer. Dit éénmalig evenement vindt plaats op dinsdag 24 september aanstaande, midden in de tuinderskas van De Gerdeneer in Venlo-Boekend.

Tijdens deze avond krijg je enkel verse ingrediënten uit de kas en streekproducten uit de regio geserveerd. Een heerlijk 4-gangen diner begeleid met ciders en wijnen uit de streek.

​​

Een initiatief dat spontaan is ontstaan doordat een kok en een tuinder elkaar vonden in de kas van De Gerdeneer in de Boekend. Een plek waar talloze kruiden, groenten en fruit te vinden zijn. Op 24 september serveren zij met een enthousiast collectief geheel belangeloos een smaakvol streekdiner aan lange, sfeervol gedekte tafels midden in de kas. De opbrengst van deze avond gaat naar een goed doel: KidzBase.

[UPDATE] We zijn zelf verrast geworden door het overweldigende succes waardoor deze avond in één dag uitverkocht is geraakt. Kaarten zijn helaas dan ook niet meer beschikbaar.

Team

Geniet van een heerlijk 4-gangen diner met enkel lokale ingrediënten en streekproducten, bereid door:

  • Jules Christis – Galerie de Hoeve

  • Pieter Steenkist – Brasserie Sur Place

  • Paul Pollux – voormalig Aubergine

  • Jos Lamers – Banketbakkerij Lamers

  • Emiel Zeevenhoven – IJsco Fantastico


Je bevindt je in de bijzondere ambiance en sfeer van De Gerdeneer van Marcel en Yvonne Janssen, die hier tevens een streekwinkel gevestigd hebben.

Met ondersteuning vanuit Herm Schreurs (Just Herm Photography) en Boy Haenen (Boy Haenen Evenementen).

Info & Reserveren

Kaarten voor deze bijzondere avond kosten €79,00 en zijn te bestellen via de ticket knop.Na het betalen in het bestelproces is deelname definitief en ontvang je een bevestiging per e-mail. 

Inbegrepen zijn een 4-gangen diner met bijpassende wijn en tafelwater. Je wordt ontvangen met een aperitief en we sluiten af met een huisgemaakte warme drank.

Het diner op dinsdag 24 september vangt aan om 18.30 uur en is ook geschikt voor vegetariërs.

Heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar info@aantaofel.nl