Gezondheid is natuurlijk wel het allerbelangrijkste in ons leven. Goede groenten en fruit staan aan de basis!

In onze streekwinkel vind je de smoothies van Mifood, Joycies genaamd. Drankjes gemaakt van verse groenten en fruit door middel van een speciaal ontwikkeld procedé! Onverwarmd en toch houdbaar, een bijna ongelooflijke ontwikkeling binnen de deuren van Brightlands Venlo in samenwerking met de Universiteit van Maastricht. De effecten zijn wetenschappelijk aangetoond en meetbaar middels een scan van het oog.

De iris scan laat de staat van je bloedvaten zien en hoewel we het allemaal gevoelsmatig wel weten is het verbazen hoe vreselijk snel de gezondheid van deze bloedvaten vooruit kan gaan bij een goed eetpatroon. Bij de Gerdeneer staat bewust eten en eerlijke voeding in een hoog vaandel, en dit is dan ook de reden dat de Joycies van Mifood bij ons te koop zijn.

Stel je eens voor, dekelft van de dagelijkse benodigde groenten en fruit in een drankje, en dan gewoon steeds gezonder worden…

Voor iedereen die dit aanspreekt hebben we een bijzondere actie: Op 7 juni 2023 is de irisscanner van Mifood aanwezig bij de Gerdeneer! Tussen 13.30 en 15.00 is er dus de mogelijkheid om je ogen te laten scannen en een advies te krijgen, en het is ook nog eens helemaal gratis! Voor degene die daarna iets wil gaan doen met zijn voedingspatroon is er ongeveer een maand later een tweede (gratis) scan moment bij de Gerdeneer. Een maand? Ja fantastisch he, zo snel zijn de effecten van groenten en fruit meetbaar!

We vragen wel dat je jezelf even aanmeldt, vanwege de planning. Dit kan via een mail, bericht of het kontaktformulier op onze website.

Tot ziens op de 7e juni!

Yvonne en Marcel Janssen