Kervelsoep: recept
Basis Kervelsoep recept voor 4 personen 2 eetlepels goede olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 teentje knoflook, geperst 200-300g verse kervel, alleen de harde stelen verwijderen,
Basis Kervelsoep recept voor 4 personen 2 eetlepels goede olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 teentje knoflook, geperst 200-300g verse kervel, alleen de harde stelen verwijderen,
De start van onze cidermakerij, hoe het begon… What the heck do you do with all the apples? You don’t eat ‘em, well?
September/oktober 2020: Verschillende appelplukdagen in authentieke boomgaarden in het Limburgse heuvelland, met dank aan stichting IKL en WML!
September 2020: De Gerdeneer is nu ook een volwaardige slijterij, we mogen nu dus ook de sterkere likeuren kopen aan consumenten!
Juli 2020: De Ciderkeuken is klaar. Volgende project: een persruimte en een ruimte voor eiken vaten!
Proef de passie achter onze streekprodukten.
Een veelvoud aan ambachtelijke produkten uit de regio, met plezier en liefde gemaakt, en dat proef je!
Zo heeft ook de heel kleine ondernemer die een bijzonder produkt maakt bij ons een plek, ook als dat betekent dat een produkt maar kort verkrijgbaar of moeilijk te maken is.
Wij houden van ambacht, het is hoe we zelf ook onze cider, likeuren en andere specialiteiten maken, kom eens proeven en merk het verschil!
© 2024, De Gerdeneer. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring · Algemene voorwaarden
Realisatie: DH Designs & Marketing