Verse Kruidenkwekerij De Gerdeneer. Bijzondere verse kruiden voor de horeca

Dille De Gerdeneer
Dille De Gerdeneer

Ben je als kok of horecaondernemer op zoek naar bijzondere verse kruiden waarmee je jouw gerechten nét dat beetje extra kunt geven? Breng dan eens een bezoek aan kruidenkwekerij de Gerdeneer. Sinds jaar en dag gebruiken we kruiden om onze gerechten een geraffineerde of uitgesproken smaak mee te kunnen geven. Ook voor de verfijning van recepten en gerechten zijn verse kruiden onmisbaar. Door het samenbrengen van de juiste combinaties worden al onze zintuigen geprikkeld.

Bij kruidenkwekerij de Gerdeneer vind je daarom een uitgebreid assortiment verse kruiden waarmee je jouw culinaire creativiteit smaak én aanzien geeft. Want proeven doen we niet alleen met onze mond, maar ook zeker met onze ogen. Met de exclusieve keuken kruiden, eetbare bloemen en bladgewassen van de Gerdeneer zet je altijd iets speciaals op tafel.

Of je nu op zoek bent naar Lavendel of Basilicum, verse thijm of chocolademunt, bij de kruidenkwekerij de Gerdeneer vind je het allemaal. We kweken niet alleen de lekkerste tuinkruiden, maar ook de mooiste eetbare bloemen waarmee je jouw gerechten tot een waar kunstwerk kunt maken. Bij de Gerdeneer ben je altijd verzekerd van verse kruiden die je direct uit de kas kunt verwerken in allerlei soorten culinaire verwennerij.

Exclusieve kruidenkwekerij voor de horeca

Als horecaondernemer of Chef de cuisine kun je er natuurlijk voor kiezen om tuinkruiden via de groothandel in te kopen. Maar hoe bijzonder zou het zijn als je verse kruiden en bloemen zou kunnen gebruiken voor jouw gerechten? Bij kruidenkwekerij de Gerdeneer is dat mogelijk. We kweken exclusieve verse kruiden waarmee je invulling kunt geven aan jouw culinaire creativiteit. Combineer prachtige eetbare bloemen met de verse kruiden van de Gerdeneer en creëer een fantastische smaaksensatie voor jouw gasten.

In onze exclusieve kruidenkwekerij voor de horeca vind je onder andere kruiden zoals de Landkraal, Winterpostelein en Verveine. Verveine, of ook wel Citroenverbena genoemd is een fantastisch ruikend kruid en kan verwerkt worden in veel gerechten. Wil je jouw gerechten het liefst wat kleur meegegeven? Kies dan voor de brede collectie kruiden en bladgewassen kruidenkwekerij de Gerdeneer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vergeten Winterpostelein

Dit prachtige wintergewas is een echte blikvanger op het bord en zorgt daarnaast voor een heerlijke smaakbeleving. Alle kruiden van kruidenkwekerij de Gerdeneer worden vers voor je geplukt. Zo ben je steeds weer opnieuw in staat om verfijnde topgerechten te kunnen maken die buiten een fantastische smaak om, ook prachtig zijn om te zien. Wil je meer informatie over onze kruidenkwekerij of wil je graag online verse kruiden bestellen voor jouw horeca onderneming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.