Welkom bij De Gerdeneer! 
Middels onze nieuwsbrieven willen we laten zien wat er bij ons in de kassen groeit en bloeit. Kijk en lees mee hoe wij onze kruiden telen en oogsten, welke nieuwe producten we proberen en hoe je deze kunt verwerken in de lekkerste gerechten of drankjes.
Onze ervaringen, enthousiasme en kennis, delen we graag met jou!Onlangs is ook de webshop online gegaan. Een spannend moment, maar we zijn voorbereid! Tot de tanden toe bewapend met een heerlijk assortiment, verpakkingsmateriaal in alle vormen en maten, en diverse verzendmethoden, zijn we klaar voor de thuiskoks, culinaire levensgenieters maar vooral ook voor mensen die van echt vers houden. Komt er een bestelling binnen dan wordt er op dat moment gesneden, verpakt en verzonden.
Als eerste stellen we je graag voor aan de Verveine! Dit geurige plantje neemt aan populariteit razendsnel toe, en dat is niet gek. Het heeft een zachte limoenachtige smaak. De mogelijkheden zijn eindeloos; maak er thee of ijsthee van, of geef je tafelwater net die extra smaak mee, geserveerd in een mooie karaf, een mooie eyecatcher op tafel.
Daarnaast is medisch aangetoond dat Verveine helpt bij het spierherstel na langdurig sporten. Tevens zou het rustgevend zijn en een gunstige invloed hebben op onze stofwisseling!
Verse Verveine!