Kom kijken kom proeven!

Een kijkje in onze ciderie? Hoe gaat dat nou, cider maken, en welke appels gebruiken we? Al dit soort vragen beantwoorden wij in een proeverij.

U krijgt een uitleg over onze manier van cider maken, het hoe en waarom van historische appels en hoogstamboomgaarden en het verschil tussen de verschillende ciders.

U ziet onze ciderie van binnen en krijgt zo een goed beeld van het proces. Er is veel aandacht voor vragen en aan het eind van de rondleiding gaan we de cider gezamenlijk proeven.

Afgewisseld met kleine hapjes die goed bij onze cider passen krijgt u een beeld van de smaken van cider en de combinatie met eten. Wij proberen er achter te komen waar ieders voorkeuren liggen, de ciders zijn namelijk zeer divers van smaak en ieder heeft zo zijn voorkeur, die net als bij wijn in de loop der tijd flink verandert.

Al met al bent u ca. 3 uur bezig met deze reis door onze ciderwereld en hopen wij u een goed beeld van onze cider en vooral een leerzame en gezellige dag te bieden!

De kosten zijn voor groepen vanaf 5 personen 20 euro per persoon. Heeft u interesse maar bent u niet met een groep? Wij organiseren ook open proeverijen, neem even kontakt op voor de eerstvolgende datum.

Ook proeverijen op maat, minder uitgebreid, of juist veel uitgebreider verzorgen wij graag. Denk aan de combinatie met een van onze prachtige wandelroutes door het Koelbroek (5km) of de Kraijelerheide (10 km) aangevuld met een bezoek aan onze ciderie gelegen aan de routes.

Interesse? Neem kontakt op via het kontaktformulier…